Despre noi

[EN] Gabriela and Marius are the multi-award winning duo behind photoCHIC, based in Bucharest, Romania. Serving the world with their exquisite images full of beauty and sophistication, they translate what they feel into their photographs. As photographers, weddings hold a special place in their hearts; both are constantly inspired by the love and emotions of such a magical day. Every wedding they shoot they approach with a photojournalistic style that also has the mix of their artistic portraits as well as the couple's vision. PhotoCHIC does more than just provide photos, they create an unforgettable experience and deliver breathtaking imagery to each and every client. They love to travel and they photographed weddings all over the Europe and in Africa.

[RO] PhotoCHIC a fost creat de Gabriela și Marius cu cinci ani în urma si ofera servicii de fotografie premium cu precadere in domeniul fotografiei de nunta, de portret si life style.

"Daca trebuie sa ne descriem intr-o singura propozitie, aceea ar fi: 'Iubim oamenii.' Facem tot ce ne sta in putinta sa imortalizam emotii pe parcursul unui eveniment irepetabil cum este nunta. Pe langa fotografiile realizate de noi, dorim sa oferim cuplurilor noastre experiente inedite, bucuria de a fi fotografiati si de a se vedea prin ochii nostri."

Imbinarea clasicului cu nonconformismul si redarea momentelor haioase si a emotiilor puternice, i-au adus printre cei mai apreciati fotografi de nunta din Romania.

Foto: Marian Sterea & Chris Giles

gabriela marius photochicro
gabriela si marius photochic

TESTIMONIALE

Trebuie sa va spunem ca nu ne mai saturam de poze! Am ras cu lacrimi la unele! E incredibil omul! Si fotograful si aparatul lui, cum poate surprinde expresii inedite si poate naste povestioare nespuse. Cred ca dupa o serie de fotografii ca asta ii privesc altfel pe protagonistii ei. Multumim pentru ca ne-ati imortalizat asa frumos momentul asta! Iar eu...parca am avut tot timpul o casca in ureche si cineva imi spunea bancuri! Foarte tare! Sunteti cei mai buni! Va pupam!

Edith & Alex
Edith & AlexParis, Franta

Dragilor, va multumim din suflet pentru surpriza de sambata! Ne-ati lasat fara cuvinte! Sunt superbe albumele si a meritat asteptarea! 🙂 In seara asta le facem cadou si pun pariu ca vom smulge lacrimi de la parinti! Va multumim inca o data pentru tot! 😗 😗

Raluca & Octavian
Raluca & OctavianBucuresti, Romania

Buna, Gabriela si Marius, Ne-ati facut o surpriza imensa chiar inainte de culcare :). Pozele sunt dementiale, a meritat din plin asteptarea. Revenim cand... ne revenim. Weekend placut si multe multumiri!

Iulia & Radu
Iulia & RaduBucuresti, Romania

Dragii mei, multumim din suflet pentru poze, sunt mi-nu-na-teeeee! Va pupam cu maaare drag 😗 ! Ne-am simtit mereu in largul nostru alaturi de voi. Cand ma uit la poze, ma vad exact asa cum sunt si oamenii, vai, m-am uitat de o mie de ori la pozele de la party, sa vad cum s-au distrat oamenii si ati surprins excat fetele si reactiile de bucurie! E perfect! Nu ne doream nimic mai mult!

Luiza & Iulian
Luiza & IulianPloiesti, Romania

Ne plac maxim!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Stam amândoi in telefon si ne uitam la ele! Superbe!!! Ați făcut o treaba superba! Știam ca a meritat din plin așteptarea!

Magda & George
Magda & GeorgeBruxelles, Belgia

Vreau se va spun ca fotografiile sunt asa de frumoase. Chiar acum ne-am uitat la ele si doar WOW putem se zicem. Sunt asa de frumoase si am retrait nunta. Si eu si Oana va multumim asa de mult ca ne-ati fotografiat.

Oana & Ovi
Oana & OviSacramento, SUA

INTREBARI FRECVENTE

Care este stilul Photochic?

Obiectivul nostru este sa va spunem povestea in cel mai autentic mod posibil si sa documentam fara sa intervenim in desfasurarea evenimentului. Desigur, vor fi momente cand va vom ghida catre lumina cea mai buna si catre backgroundul cel mai potrivit atunci cand este cazul (fotografii de grup, fotografii la pregatiri si la sedinta foto). Scopul nostru este sa va fim alaturi in asa fel incat voi sa va bucurati de ziua nuntii si sa va aduceti aminte de momentele reale ale zilei. Ziua nuntii este despre voi! Asadar, Photochic va pune intotdeauna accent pe documentarea evenimentelor asa cum se petrec ele.

Cine dintre fotografi va acoperi evenimentul?

Evenimentul vostru va fi acoperit fie de Gabriela, fie de Marius insotiti de asistenti! Exista optiuni si pentru a contracta doi fotografi, dar si un pachet cu Gabriela+Marius. Vom fi disponibili pe toata durata nuntii, pana la taiatul tortului si obiceiurile de dupa (nu mai tarziu de ora 4 AM).

Faceti si fotografiile formale (in principal cele de grup)?

Desigur! Chiar daca stilul nostru principal este unul documentar, facem toate fotografiile de grup, in special cele cu familia pentru ca stim cat de importante sunt pentru voi.

Faceti si sedinte foto inainte si dupa nunta?

Desigur! Gasiti detalii legate de sedintele foto in oferta noastra.

Cat timp va lua pana vom vedea fotografiile digitale? Cum vom primi fotografiile si cate imagini vor fi in total?

Suntem o companie mica, iar in timpul sezonului (cel de vara) livrarea fotografiilor digitale poate dura mai mult decat in timpul sezonului de iarna. In general, veti primi galeria cu imaginile la rezolutie maxima la 90-100 de zile de la data evenimentului. Imaginile vor fi livrate pe platforma noastra de clienti (http://clienti.photochic.ro) si le veti putea descarca la rezolutie maxima fara logo-ul nostru, le veti putea arata prietenilor (carora le putem da acces sa le descarce, dar doar cu logo-ul nostru si nu la rezolutie maxima), veti putea marca imagini private (pe care le veti vedea doar voi, inainte de a face linkul public si catre alti prieteni). In principiu, dupa experienta a peste 250 de evenimente, noi garantam un minimum de 800 de imagini de la nunta voastra dar, in functie de amploarea evenimentului vostru, numarul imaginilor poate varia (poate fi atat mai mic de 800, cat si mai mare). De obicei, am livrat intre 1000 si 1200 de imagini.

Cat este depozitul (avansul)?

Avansul reprezinta 30 % din valoarea totala a contractului si se achita prin transfer bancar in maximum 3 zile de la semnarea contractului si eliberarea facturii. Restul de 70% se achita, tot prin transfer bancar, in maximum 4 zile dupa eveniment.

Trebuie sa va oferim cazare si masa pe parcursul zilei? Trebuie sa platim transportul?

Da, va rugam. Daca s-ar putea sa fim tratati ca invitatii dumneavoastra, ar fi minunat. Astfel vom putea lucra in conditii optime. Referitor la transport, acesta este inclus daca evenimentul are loc in Bucuresti.

Putem vedea cateva nunti recente?

Desigur, va asteptam la studioul nostru din Bucuresti pentru a viziona albume foto si imagini de la 2-3 nunti recente. Daca nu este posibil, va putem da acces sa le vizionati online.

Puteti oferi si o cabina foto (photo booth)?

Desigur, daca sunteti interesati puteti intra pe site-ul nostru dedicat acestui tip de serviciu http://www.cabinafotochic.ro . Pentru clientii care aleg sa colaboreze cu noi pentru fotografia de nunta avem un pret special.